Kainuu
21.1.2021

Kajaani

Roki Käsityöt

Roki Käsityöt on keväällä 2019 aloittanut yritys, joka tekee käsityönä erilaisia koirien ja kissojen tuotteita, kuten leluja sekä villapaitoja.

Tuotteet tehdään suomalaisista materiaaleista ja valmistetaan pääsääntöisesti tilaustöinä, jotta esimerkiksi villapaidat olisivat oikean kokoisia lemmikillesi.


Roki Käsityöt on yritys, joka tekee käsityönä erilaisia koirien ja kissojen tuotteita, kuten leluja sekä villapaitoja. Tuotteemme tehdään suomalaisista materiaaleista. Yrityksemme toimii Kainuussa.

Ekologisempi valinta -sarja

Myös me Roki Käsityöt -yrityksessä haluamme tehdä ekologisia valintoja ja mahdollistaa sen mukaisia tuotteita.


Ekologisempi valinta -sarjan tuotteet ovat muita tuotteitamme ekologisemmin valmistettuja. Niiden materiaalit ovat tavalla tai toisella tehtyjä kier­rä­tys­ma­te­ri­aa­leis­ta. Esimerkiksi lelujen lanka voi olla kierrätyslankaa tai niiden sisältävä vanu kierrätysvanua.

Tällä hetkellä Ekologisempi valinta -sarjaamme kuuluu neljä erilaista lelua.

Koaloihin, palloihin sekä helisevään ja rapisevaan leluun käytetty lanka on 100% kierrätyspuuvillaa.

Helinä ja rapinalelun rapina on myös valmistettu kier­rä­tys­ma­te­ri­aa­lis­ta.

Köysilelut puolestaan on valmistettu 80% kier­rä­tys­puu­vil­las­ta.


Meiltä voit tilata uniikit käsityönä valmistetut lelut sekä vaatteet lemmikillesi.

Mallistossamme olevat lelut ovat suunniteltu pääasiassa pienille koirille ja kissoille, mutta vaatteita pystyt tilamaan myös isommille karvakavereille!

Viereisessä kuvassa näet lelujemme pääsääntöisen testileikkijän Röllin. Haemme aika ajoin uusia testileikkijiä leluillemme, joten mikäli olisit lemmikkisi kanssa kiinnostuneita kyseisestä paikasta, voit laittaa meille sähköpostia!


Roki Käsityöt tekee uniikkeja tuotteita lemmikeille.

Osta omasi ja tue samalla suomalaista yrittäyyttä.

https://rokikasityot.webnode.fi/

Kainuu
Kainuu
Kainuu
Kainuu
Kainuu

Kainuu

Tervetuloa Kainuu Kainuulehti.fi

digitaalinen lehti /Tv sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

Kainuulehti.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

Kainuulehti.fi

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi